Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bestseller vinder Naturstensprisen 2016

Stenhuggerlauget har i år valgt at tildele Naturstensprisen til BESTSELLER for virksomhedens nye byggeri ved Aarhus havn. Prisen gives for den gode og kreative udnyttelse af natursten

Beklædt i den italienske kalksten Grigio Bottarga spejler BESTSELLERs kontorbyggeri sig i vandkanten i Aarhus Bugt. Bygningen adskiller sig dermed fra de øvrige bygninger ved havnen, hvor stål og beton ellers dominerer billedet. Nu bliver den 46.000 kvadratmeter store bygning på Pier 2 belønnet med Naturstensprisen, der hvert år uddeles af Stenhuggerlauget i Dansk Byggeri.

- Der er brugt natursten i en grad, man ikke ser så ofte i Danmark. BESTSELLER hus har fået et udtryk, hvor naturstensmaterialer af høj kvalitet er i fokus både indvendigt og udvendigt. Når vi nu giver prisen til BESTSELLER håber vi, at flere får øjnene op for det rene og mere organiske udtryk, som natursten giver, siger oldermand Ole Buchhave Grage.

Nyheden modtages med glæde hos BESTSELLER.

- Det bekræfter os i, at vi har bygget et sted, hvor vores godt 800 medarbejdere vil komme til at trives, siger kommunikationsansvarlig Jesper Stubkier.

Men bygningen skal bygningen ifølge Jesper Stubkier også ses og nydes udefra af byens borgere.

- Bygningen er placeret et central sted i Aarhus, hvor mange mennesker færdes hver dag, og derfor har det været vigtigt for os at bygge noget smukt, der passer til byen og den øvrige arkitektur, siger Jesper Stubkier.

Selve prisen overrækkes den 9. november i den nye BESTSELLER-bygning, hvor der vil være taler og rundvisning for samarbejdspartnere.

Kontaktinformation

Journalist i Dansk Byggeri, Astrid Høg, telefon 40 12 98 75
Stenhuggerlaugets Oldermand, Ole Buchhave Grage, telefon 40 14 16 00
Konsulent for Stenhuggerlauget i Dansk Byggeri, Robert Pajor, telefon 30 36 02 66