Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Arkiv 2019

  21-11-2019

  Ny undersøgelse: Unge vil iscenesætte sig selv i døden

  Ældre mennesker har ikke nogen drøm om, at der skal gøres en masse stads ud af dem, når først de er døde. Omvend har de unge det. De vil gerne sikre sig et eftermæle med et gravsted, hvor deres livshistorier bliver fortalt via en QR-kode. Mere end hver femte unge synes, at personlige QR-koder på gravsteder er en god idé. Det viser en ny undersøgelse foretaget af A&B Analyse for Stenhuggerlauget Danmark i Dansk Byggeri.

  04-11-2019

  Ny undersøgelse: Danskerne holdning til begravelse og bisættelse

  I maj 2019 foretog A&B Analyse en undersøgelse for Stenhuggerlauget. Download resultaterne af undersøgelsen her.

  03-11-2019

  Ny undersøgelse: Vi taler hellere om naboens død end om vores egen

  For mange danskere er det svært at tale om døden. Særlig svært er det, hvis samtalen drejer sig om vores egen, familiens eller vennernes død. Faktisk har mere end fire ud af ti danskere ikke talt med deres pårørende om, hvordan de vil begraves eller bisættes den dag, de ikke er her mere. Det viser en ny undersøgelse, som A&B Analyse har foretaget for Stenhuggerlauget Danmark i Dansk Byggeri.

  01-11-2019

  Ny tendens: Københavnerne vælgere oftere skov eller hav som sidste hvilested

  Enten har københavnerne ikke besluttet, hvordan deres sidste rejse skal ende, eller også vælger de at slutte den i en skov eller til havs. Næsten hver femte københavner vil nemlig bisættes ved et specifikt træ i en skov eller have spredt deres aske ud over havet. Det viser en ny undersøgelse, som A&B Analyse har foretaget for Stenhuggerlauget Danmark i Dansk Byggeri.

  10-09-2019

  Anderledes gravsten udstillet i Sønderborg

  En er formet som en bog, en anden ligner et løvblad og en tredje har en lille låge til et lys. På kirkegården ved Christianskirken i Sønderborg kan man fra den 29. august gå på opdagelse blandt 35 smukke, anderledes og opsigtsvækkende gravsten på en udstilling, som Stenhuggerlauget i Dansk Byggeri står bag.

  10-09-2019

  Designmuseum Danmarks direktør Anne-Louise Sommer modtager Naturprisen 2019

  Når gæsterne fremover besøger Designmuseet i Bredgade 68 i København, vil de på pladsen foran museet opleve, hvordan historie møder nutid. Her er søjler og figurer fra det 17. århundrede genskabt i smuk dialog med den moderne fornyelse foran bygningen, der husede Danmarks første hospital. En bedrift som Designmuseum Danmarks direktør Anne-Louise Sommer nu hædres for med Stenhuggerlaugets Naturstenpris 2019.

  13-05-2019

  Se stenhuggerfaget fra DM i Skills 2019

  Den 4.- 6. april dannede Næstved Arena rammen om DM i Skills 2019. Her kunne de 51.500 besøgende endnu engang se stenhuggerfaget i fuld aktion. Det har vi lavet en lille film om, som du kan se her.